maanantai 2. tammikuuta 2012

Käkisalmi 2012


Ernon tehoilta (tehot 3+1) siivitti HC KEPABAN makeaan 7-5-voittoon 

Järjestyksessä seitsemäs Venäjän-vierailu päättyi HC KEPABAN voittoon. Meno- ja paluumatka sujuivat ilman ongelmia, ja rajanylityksetkin hoidettiin ehkäpä ennätysnopeasti. Viime vuonna hyväksi todettu majoituspaikka Samaja Ladoga paljastui tällä kertaa varsinaiseksi sirkukseksi, kun HC KEPABAN jätkiä varten oli omat, korotetut hinnastot eikä palvelu oikein tahtonut sujua ei sitten millään. Järjestäjät pahoittelivat tätä sotkua, johon heillä ei luonnollisestikaan ollut mitään osuutta. Ensi vuonna meidät luvattiin majoittaa aivan kaupungin keskustaan Villi Länsi -baarin sekä torin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan hotelliin.


Pelipäivä alkoi railakkaassa alle 20 asteen pakkasessa, ja osa jätkistä elätteli toiveita siitä, että peli pelattaisiin hallilla ulkojään sijaan. Valitettavasti hallista ei kuitenkaan saatu jäävuoroa, joten peli pelattiin ulkokaukalossa kaupungin keskustassa. Katsojia ei tänä vuonna ollut entiseen tapaan, ja myös paikallisen tv-uutisten kuvausryhmä sekä pormestari jättivät tällä kertaa ilmestymättä kylmään keliin vedoten.












Peli käynnistyi siis varsin kylmissä ja rauhallisissa merkeissä. Jäätävän hiljaisuuden rikkoi silloin tällöin vain Pirjon oksennusäänet. HC KEPABA siirtyi varsin nopeasti johtoon, mutta paikalliset tasoittivat välittömästi. Sama toistui pari kertaa uudestaan: keravalaiset tekivät johtomaalin, mutta isännät tulivat tasoihin kerta toisensa jälkeen. Kolmas erä, joka on vuodesta toiseen ollut HC KEPABAN vahvin osa-alue, käynnistyi tasatilanteessa 3-3. Ja sitten alkoi tapahtumaan.


Lukuisat varmat paikat aiemmissa otteluissa missanut Mika sai maalihanat auki, ja Jukka sekä Erno säestivät Mikaa omilla osumillaan. Juhan yllätyslämäri keskiviivalta osui veskarin kautta ylärimaan, ja Emppukin pääsi pisteille pitkästä aikaa syöttöpisteellään. Molemmat palkittiin pelin jälkeen pelaajapalkinnoilla. Janin loistovire piti joukkueemme pystyssä tärkeillä hetkillä, josta kaveri saikin pelin loputtua MVP-palkinnon. Ernon hattutemppu ei mennyt isänniltä ohi, ja onnistuminen palkittiin niin ikään pelin jälkeen.



Lehdistötilaisuus meni totuttuun tapaan varsin kosteissa meiningeissä. Ensikertalainen Jonikin sai juonesta varsin nopeasti kiinni, vaikka oksentelikin koko perjantain ja lauantain välisen yön sekä sammui lauantai-illan päätteeksi baarin pöydälle. Joni tosin otti mallia Paulista, joka nukahti kesken menon Gasthausin pöydälle pelmenit sylissään. Joni pisti samalla myös perinteet uusiksi, sillä tähän asti kaikki uudet osallistujat ovat onnistuneet maalinteossa. Jonille merkattiin kuitenkin tehot 0+2 ja epäonnistunut rankkari, joten riittävä suoritus kai sekin. Tämän lisäksi Iiron onneton rankkariyritys vei kaiken huomion Jonin epäonnistumisesta, joten loppu hyvin kaikki hyvin.




Venäläiset toivoivat, ettemme jättäisi heitä viime vuoden tapaan yksin Lohjalle, vaan mahdollisimman moni liittyisi seuraan pelaamaan lentopalloa, juomaan, syömään ja saunomaan. Toivottavasti mahdollisimman moni kunnioittaa tätä kutsua ja osallistuu myös yhteiseen viikonloppuun varsinaisen Kisakalliossa pelattavan pelin lisäksi.


Seuraavan Venäjän-reissun ajankohta on 1.-3.2.2013. Sitä ennen on kuitenkin vuorossa Käkisalmen poikien Suomen-vierailu, jonka aikataulut selviävät tuonnempana.


Tehot:



Erno Linnainmaa 3+1
Vitali Rabotsev 0+3
Mika Nivalainen 2+0
Jukka Riihinen 1+1
Iiro Weckstrom 0+2
Joni Savolainen 0+2
Pasi Adamsson 1+0
Erkki Kauranen 0+1




***




Seuraava pelireissu Käkisalmeen on helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna viikolla 5. Lähtö tuttuun tapaan perjantaina 3.2.2012 n. klo 10 Keravan jäähallin parkkikselta. Paluu sunnuntaina 5.2.2012 samaan paikkaan noin klo 19.


Tarkemmat maksu- ja viisumiohjeet tuonnempana.
Yövymme samassa paikassa kuin viime vuonna. Apropos lingua on kääntänyt paikalliset ruokalistat, joten toivottavasti ainakin "Vitaliiii!"-huutojen määrä vähenee. Ohessa paikan oma venäjänkielinen nettisivusto: http://samayaladoga.ru/baseplan


Kyseessä on seitsemäs vierailu Käkisalmsessa ja 13. peli kaiken kaikkiaan. Voitot ovat tällä hetkellä tasan 6-6.


Ilmoittautumiset kommentoimalla. Ilmoittautumiset ovat sitovia.


Varmistuneet lähtijät (24.1.2012):


Vitali
Artturi
Juha
Mika
Emppu
Jani
Erno
Pasi
Jukka
Iiro
Joni
Pauli

18 kommenttia:

  1. E.Linnainmaa ja J.Luoma mv ilmoittautuu mukaan.

    VastaaPoista
  2. Mun lähtemiseen tuli nyt kysymysmerkki. Olkapää on paskana ja vaatii leikkauksen. Arvon tässä vielä uskallanko jäälle lainkaan. Vaikka paska jarrumies oonkin, lähden mä sinne silti pelaamaan, en huoltamaan.
    emppu

    VastaaPoista
  3. Oi voi - koita saada itsesi kuntoon! Ja ilmoittele, viikon parin sisällä, miltä näyttää.

    VastaaPoista
  4. Joo. Viimeistään siihen mennessä kun viisumit pitää hakea, mä teen päätöksen. Vituttaapi. Mulla on lekuri 26.1. mutta se taitaa olla viisumien hakemisen suhteen liian myöhään. Emppu

    VastaaPoista
  5. No perskeles.:/ Ja Emppu, eikös me kaikki olla jarrumiehiä :D Koita päästä matkaan. Ehkä pääset nukkuu Mikan viereen!! :D T.Ippe

    VastaaPoista
  6. venäjällä lupaan ottaa votkan jäillä!!! vitaliiiiiiii joko lähetää ja miten tollanen tilataan...?

    VastaaPoista
  7. Водка со льдом!

    VastaaPoista
  8. ok... mites tilataan jätkä voilla..?

    VastaaPoista
  9. Ehtikö joku katsomaan jo sääennusteita? Pukeutukaahan lämpimästi, pojat! :)

    VastaaPoista
  10. Just meinasin todeta samaa edellisen kanssa... Aika rapsakkaa keliä pukkaa, ja mikäli vanhat nerkit paikkansa pitää King Linen Saksasta uitetussa keksinnössä ei lattialla ainakaan ole liian lämmin. Että kunnolla päälle myös automatkan ajaksi. -Emppu

    VastaaPoista
  11. Hyi satana, kylymä jo ny! Jätkä voilla *reps*
    -Ippe-

    VastaaPoista
  12. Onko niillä (ja meillä) se jäähallimahdollisuus käytettävissä? Näyttää päivälämmötkin ennusteessa olevan -20 huonommalla puolella lauantaina. -Emppu

    VastaaPoista
  13. Jäähallimahdollisuus on olemassa. Matkaa on noin 60km Käkisalmesta. Ratkaisut tehdään kain paikan päällä, mutta nyt vaikuttaa melko kylmältä pelattavaksi. Peli siis lauantaina klo 14 paikallista aikaa.

    -Vitali

    VastaaPoista
  14. NO mennään mestoille katselemaan. Voihan sitä pelata tietty pihallakin vähän lyhennetyn matsin sitten vaikka. Mut kyllä parikymppiä on aikalailla se yläraja. -Emppu

    VastaaPoista
  15. Ensi vuonna meidät luvattiin majoittaa aivan kaupungin keskustaan Villi Länsi -baarin sekä torin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan hotelliin. <--tykkäsin, jos sitä vaikka pääsis kaupunkia tiiraamaan:)
    Tämän lisäksi Iiron onneton rankkariyritys vei kaiken huomion Jonin epäonnistumisesta, joten loppu hyvin kaikki hyvin. <-- en tykänny :D:D
    Mut juu hieno reissu taas kerran, kiitti äijät.
    VITALIII! -Ippe-

    VastaaPoista
  16. Jep, olihan tämä jälleen kiva keikka - täältäkin kiitokset kaikille! Lehtijuttu on toimitettu toimitukseen keskiviikkona, täytyy kurkkia joko se on julkaistu.

    VastaaPoista