tiistai 5. huhtikuuta 2011

Venäläisten vierailu Suomessa 2011

Peli on pelattu, ja venäläiset vieraamme tuntuivat viihtyneen Lohjan helteissä oikein mukavasti. Suurin osa joukkueestamme osallistui vain peliin, mutta Juha, Artturi ja Vitali kaunistelivat ainakin lentopallo-otteluiden statistiikkaa voittamalla venäläiset 3vs3-pelissä Hiidenrinne-säätiön lentopallokentällä.

Jääkiekkopeli sujui sekin mainiosti, ja hyvä niin: edelliset kolme peliä meni venäläisille. HC KEPABAn mainiosta pelivireestä ja riittävästä pelaajamäärästä johtuen kokonaistilanne kahdenvälisissä otteluissamme on nyt 6-6. Lohjalla pelattu ottelu päättyi siis varsin tasaisen pelin jälkeen keravalaisten voittoon 10-7. Pelin musta lammas oli tällä kertaa Jukka Riihinen:

"Kokeilin ensimmäistä kertaa pelata selvinpäin, ja vituiksihan se meni: ei yhtään maalia. Lupaan, ettei tällainen toistu ja paikkaan tämän vahingon talvella Venäjällä!"

HC KEPABAn tehot:

Artturi Ojasalo 3+1
Vitali Rabotsev 2+2
Eetu Alatalo 2 (+?)
Mika Nivalainen 1+1
Jyrki Nurminen 1+1
Pasi Adamasson 1 (+?)

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran helmikuussa 2012. Kyseessä on seitsemäs kerta Venäjällä, ja järjestyksessä 13. peli. Reissun päivämäärä on lyöty etukäteen lukkoon, ja se on jo vakiintunut helmikuun 1. vkl (3.-5.2.2012).





Käkisalmen jääkiekkojoukkue halusi ehdottomasti jälleen Lohjalle, joten perinteinen Suomessa vietettävä peliviikonloppu vietetään jälleen Lohjan Hiidenrinne-säätiön leirintäalueella.

Ottaisimme jälleen koko leirintäalueen omaan käyttöön, ja jäävuoroja olisi perjantaina ja lauantaina: perjantaina harjoitusjää, lauantaina varsinainen peli.

Ajankohdaksi on varmistunut viikko 29, eli 22.-24.7.2011.
Jäävuorot on olleet kortilla, mutta saimme kuin saimmekin oman pelivuoron lauantaille alk. klo 16.00. Aikaisempaa tai myöhempää vuoroa ei valitettavasti ollut - kyseessä on ainoa vaihtoehto, joten sillä on mentävä.

Mökit ovat käytössämme 22.7.2011 alk. klo 12.00 ja ne pitää luovuttaa sunnuntaina 24.7.2011 viim. klo 18.00. Leirintäalue on meidän käytössämme - muita vieraita ei ole.

Apropos lingua -kielitoimisto maksaa jäävuoron, joten osallistumismaksu tänä vuonna on 40e sisältäen kaikki kulut. Venäjällä alkuvuonna olleille maksu on 20e.

Maksut täytyy siirtää etukäteen allekirjoittaneen tilille 800025-17184841.

10 kommenttia:

  1. Vaihtoehto I. 15.7-17.7 oon Ilosaarirockissa.

    -Artturi

    VastaaPoista
  2. Vaihtoehto I on minullekin parempi. Silloin taitaa tosin olla koulun päättäjäisviikonloppu, et toivottavasti kovin moni ei oo estynyt tuolloin.

    VastaaPoista
  3. kakkonen on ykkönen. Eli 2.
    Tais Jukan pirskeet olla 4.6.
    -ippe-

    VastaaPoista
  4. vaihtoehto 2.kalastus kausi pahasti kesken kesäkuussa.t:erno

    VastaaPoista
  5. Nähtävästi kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ei aivan osu kaikkien aikatauluun, joten lisätään yksi lisämahdollisuus, eli vaihtoehto III.

    VastaaPoista
  6. 2 vaihtis käy...Muut noista ei -mika

    VastaaPoista
  7. luoma jani ja erno kannattavat vaihtoehto 3.tämä saattaa käydä myös mikalle kännistä riippuen.

    VastaaPoista
  8. onks Mika taas poriin menossa? Kaipa nuo 2. Ja 3. Käypi..
    -ippe-

    VastaaPoista
  9. mulle ei käy noista mikää... -jukka-

    VastaaPoista
  10. jukka ei ole viel edes naimisissa ja nyt jo ei mukamas käy mikään???

    VastaaPoista